Visie

Kruipend, lopend, in de armen van je vertrouwensfiguur of hangend aan de benen? Elk kind mag bij de De Speelbrug op zijn eigen ritme en tempo de ruimte verkennen in veilige nabijheid van hun opvoeder(s). 

Ook volwassen begeleiders worden onthaald met respect voor hun manier van opvoeden. 

 

Wat mag je verwachten bij een bezoek?

De Speelbrug heet jullie welkom in een ongedwongen en open ruimte. We bieden de allerkleinsten een luisterend oor, als volwassene geven we je geen ongevraagde opvoedingstips. Verder mogen jullie binnen de openingsuren vrij komen en gaan. Jullie blijven hoelang jullie willen, zonder verplichtingen. 

Bij aankomst worden je kind en jij onthaald door één of twee onthaalmedewerkers die kunnen verschillen per openingsmoment. 

Ook wie er op bezoek komt en hoeveel bezoekers er zijn, kan verschillen. 

Elk bezoek bij De Speelbrug kan dan ook anders zijn. Kinderen ontdekken andere mensen, speelgoed en hoekjes. Als volwassene kan je eens in een andere omgeving komen spelen met een kind, een praatje slaan met een andere volwassene, een koffie of thee drinken of gewoon even uitrusten. Je kan ervaren hoe je kind zich voelt en gedraagt in interactie met verschillende leeftijdsgenoten en vreemde volwassenen, of misschien anders is in een andere omgeving.  

Aan het einde van een bezoek vragen we een bijdrage van 2 euro, indien mogelijk. 

Meer weten? Spring binnen met je kind tijdens de openingsuren of vraag als student naar meer informatie of stagemogelijkheden.